istanbul petek servisi Secrets

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

petekler bazen ısınıyor bazen ısınmıyor ise bu durum kombinizi eco modundan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlarını kontrol ettikten sonra sorunu hayla çözemiyorsanız.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa dilemma kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa trouble tesisattan kaynaklanıyordur.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Tüm daire petek servisi müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

You might be utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a less complicated Edition to give you the very best expertise.

Tesisat temizliği hizmeti sırasında firmamız son derece üstün niteliklerde hizmetler vermektedir. Kalite standartlarımız yüksek olup petek servisi bu süreçte en iyi şekilde petek temizleme ve yıkama hizmetleri vermekteyiz.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum dur

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun istanbul petek servisi olanı seçebilirsin.

petek ısınmama petek servisi sebepleri arasında en çOkay karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak istanbul petek servisi yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık two sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page